Aquamarina resort Gran Canaria – apartma 1

Lokacija

Na južnem delu otoka Gran Canaria leži majhno in mirno mestece Patalavaca z letoviščem Aquamarina, ki se ponaša z enim najbolj ekskluzivnih kompleksov apartmajev in bungalovov v Evropi. V prav tem zalivu, znanem po čudovitih peščenih plažah in pomolih, se nahajata luksuzna kompleksa apartmajev Aquamar in Montemarina.

Apartma

Apartma se nahaja v šestem nadstropju kompleksa Aquamar. Sestavljajo ga spalnica, velika kopalnica, hodnik, prostorna dnevna soba s kuhinjo in lepa terasa. Kuhinja je popolnoma opremljena in vključuje pomivalni stroj, hladilnik in vso potrebno posodo, v kopalnici je tudi pralni stroj. Približno 10 m2 velika terasa nudi čudovit pogled na ocean, vrt in plažo Anfi Beach ter predstavlja izvrstno razgledno točko za ogled sončnih zahodov. Apartma je primeren za štiri osebe, saj ponuja dve ležišči v spalnici (zakonska postelja) in dve v dnevni sobi (raztegljiv kavč).

Recepcija je odprta 24 ur na dan, osebje pa je večjezično. V kompleksu se nahajajo številne restavracije (vključno z restavracijo La Aquarela, opisano v Michelinovem vodniku), konferenčne dvorane (z možnostjo internetne povezave), supermarket (odprt od 8. do 19. ure), fizioterapevt, kiropraktik, zdravstvena služba, frizerski salon, kozmetični salon (nega kože, manikura, pedikura itd.), pralnica, kemična čistilnica ter Aquamarina Golf Society & Culture Club. Pred glavnim vhodom ustavljajo taksiji in avtobusi, na voljo pa je tudi zasebno parkirišče.

Rezervacija

info@rent-rest.si